Interieur inrichting

Maatwerk interieur inrichting

Cokoen biedt maatwerk als het aankomt op interieur inrichting, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf biedt schitterende totaalconcepten voor iedere gewenste interieurstijl.

Complete interieur inrichting

Alle interieurs worden op ambachtelijke wijze ontwikkeld in eigen werkplaats. Dit staat voor een stukje vakmanschap wat Cokoen als geen ander kan bieden. Door samen te werken met gerenommeerde binnenhuisarchitecten en toonaangevende leveranciers kan de klant bij Cokoen terecht van ontwerp tot realisatie, dus een complete interieur inrichting.

Interieur inrichting op duurzame wijze

Naast vakmanschap op het gebied van interieur inrichting, is Cokoen duurzaam ondernemer. In 2011 ontving Cokoen uit handen van wethouder Joost Helms het zilveren keurmerk 'Duurzaam Ondernemen 2011'. Cokoen besloot dit concept verder binnen het bedrijf te ontwikkelen onder de naam Cokoen Gold.

Interieur inrichting op basis van People, Planet, Profit

Interieur inrichting kan prima duurzaam zijn, dat bewijst Cokoen door te ondernemen via het 'People, Planet, Profit' principe. Cokoen voorziet haar medewerkers van Fairtrade kleding en biedt voldoende groeimogelijkheden binnen interieur inrichting. Eventueel kan de medewerker een opleiding volgen. Cokoen richt zich niet alleen op het individu, maar richt zich ook op sociale samenhang. Zo sponsort Cokoen diverse voetbalclubs in de omgeving en neemt de organisatie actief deel aan de ondernemersvereniging. Alle materialen die gebruikt worden bij interieur inrichting door Cokoen of haar partners zijn van duurzame kwaliteit. Hout wordt bijvoorbeeld enkel afgenomen bij FSC-gecertificeerde handelaren. Afval wordt keurig gescheiden en Cokoen maakt enkel gebruik van groene energie.

Door aandacht te besteden aan duurzaamheid bij interieur inrichting is de klant gegarandeerd van een duurzaam geproduceerd product. Niet alleen interieur inrichting is wat er wordt aangeschaft, maar meteen worden goede doelen ondersteund. Cokoen interieur inrichting is er voor zakelijke en particuliere klanten en Cokoen biedt een complete en daarnaast duurzame interieur inrichting!

inspiratie