andCozy by Cokoen

  

Deze borden zijn toch een lust voor het oog? De print en het opbergbakje maken het een opvallende, maar ook praktische verschijning. Ze zijn verkrijgbaar in magnetisch en beschrijfbaar (glanzend) of alleen magnetisch (mat). Met de verscheidende prints, is er altijd wel een afbeelding die bij uw interieur past! Klik hier om de verschillende opties te bekijken.

Deze stijlvolle borden zijn een kleurrijke toevoeging aan uw interieur door hun opvallende prints. Doordat ze bedrukt zijn met deze prints, doen ze niet meer denken aan de standaard whiteboards.

Het andCozy bord wordt voorzien van een MDF bakje, deze is gespoten in een structuurlak. Onder het bakje bevindt zich een verborgen aluminium roede, waaraan u indien gewenst S-haakjes kunt hangen. Hierdoor creëert u de mogelijkheid om diverse items op te kunnen hangen. In het bakje kunt u verschillende dingen leggen, zoals stiften, magneten, sleutels, etc.

Aan de achterzijde kan het andCozy bord onzichtbaar en gemakkelijk opgehangen worden door het door ons bijgeleverde materiaal.

De borden zijn voorlopig leverbaar in vijf verschillende prints en alleen verticaal te gebruiken. De afmetingen zijn 1200mm hoog en 600mm breed en het draaggewicht van het bakje, is maximaal 10kg. Bij grote vraag naar het andCozy bord gaan wij ons assortiment aan prints uitbreiden. Uw opties kunt u vinden in het portfolio van andCozy by Cokoen.

Dus fleur nu je (bij)keuken, hal, woonkamer, slaapkamer, kantoor, etc. maar op! 

U kunt uw andCozy bord bestellen voor een prijs van €297,50* incl. btw. via Astrid@cokoen.nl

*Dit bedrag is excl. eventueel bijkomende verzendkosten. Het bord is indien gewenst ook af te halen op afspraak bij Cokoen, Hooge Zijde 22 te Eindhoven (NL).

Na uw bestelling ontvangt u van ons een nota. Zodra deze is voldaan krijgt u bericht wanneer u het bord kunt komen afhalen of wanneer we het u kunnen toezenden.

  • Levertijd 2 tot 3 weken.
  • Retourneren is helaas niet mogelijk aangezien het maatwerk betreft.

Op deze website vindt u eveneens de S - haken en materiaal voor het schoonmaken van het andCozy bord, deze dienen apart besteld te worden.

De borden zijn ontworpen door Cokoen en worden geproduceerd in Nederland. Exclusief bij Cokoen. Bekijk hier uw opties.

Bij bestelling ontvangt u tevens van ons de leveringsvoorwaarden.