WIE ZIJN WIJ

Koen & Astrid Verhoof, moeder en zoon, hebben in 2006 Cokoen opgericht.

De naam Cokoen, Co(compagnon) en Koen (de zoon), is bedacht met de achterliggende gedachte van cocoonen (je terugtrekken binnenshuis) een gezellige sfeer te creëren voor al onze klanten. Vandaar dat wij een klik met onze klanten erg belangrijk vinden.

Door de loop van de jaren hebben wij ons ontwikkeld in het ontzorgen van onze klanten. Grote opdrachten of opdrachten van beperkte omvang, zakelijk of privé, niets is ons te veel en wij zijn van alle markten thuis. Wij zorgen er graag voor dat er iets unieks voor onze klant gerealiseerd wordt.

DSC
DSC
DSC
DSC

ONS VERHAAL

Astrid: Na jarenlange ervaring in de metaalindustrie was het tijd voor mij om een switch te maken naar hetgeen waar mijn passie ligt: interieur en styling. Ik weet als geenander wat het is om als werknemer je kwaliteiten te mogen uitbuiten. Dat is denk ik de kracht van iedere onderneming: mensen in hun kracht zetten.

Samen met mijn zoon Koen, die inmiddels al jaren werkte als interieurbouwer, hebben we in 2006 de knoop definitief doorgehakt en zijn we Cokoen opgestart.

Daarbij komt dat het ontwerpen mij in het bloed zit en ik het werkelijk een heel geluk makend gevoel geeft dat de klant na afloop van een project zo blij is met wat samen (bij Cokoen) hebben gecreëerd.

Koen: Na jarenlange ervaring als interieurbouwer bij verschillende ondernemingen, zag ik samen met mijn moeder, de mogelijkheid een eigen bedrijf te starten. Met ieder zijn eigen kennis, ervaringen en vaardigheden. Vooral de vrijheid van handelen in eigen creativiteit is voor mij de grootste reden geweest Cokoen te starten.

DSC
DSC
DSC

ONZE MISSIE

"Ontzorgen & kwaliteit"

Uitvoeren van het door Cokoen gerealiseerde 3D ontwerp in de werkelijkheid. We hebben inmiddels een netwerk van specialisten die we hiervoor kunnen inschakelen. Deze partijen voldoen aan de wensen en eisen van Cokoen en geven de klant dus de zekerheid dat alles zal worden gemaakt met de gewenste kwaliteit. Cokoen eist niet alleen van zijn eigen productie een hoge kwaliteit, dit eisen we eveneens van alle bedrijven welke met ons samenwerken.

HET PROCES

01

KENNISMAKINGSGESPREK

Ons kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat er van beide kanten een klik is om vervolgens samen het traject in te gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij heel goed naar de wensen van de klant. Wat brengt de klant naar Cokoen? Welke eisen worden er gesteld en niet onbelangrijk wat is het budget waarmee gewerkt mag worden? Ook leggen wij in dit gesprek uit wat de werkwijze van Cokoen is en wat daarvan de kosten zijn. Na het kennismakingsgesprek geven wij onze klant graag bedenktijd om het gesprek te laten bezinken. Wij gaan niet over een nacht ijs en willen dat een klant vanuit zijn volle overtuiging voor ons kiest.

02

HET ONTWERP

Wanneer er akkoord wordt gegeven, kunnen we aan de slag met het ontwerp. Wij maken eerst een 2D tekening van het besproken plan. Dit bestaat voornamelijk uit het vast interieurdeel. Deze 2D tekening wordt met de klant doorgesproken en kan, indien nodig, worden aangepast. Pas wanneer de klant 100% tevreden is over de 2D tekening, wordt er overgegaan op het maken van wijzigingen in tot het opmaken van een 3D ontwerp. We maken samen met de klant een moodboard waarop duidelijk wordt welke materialen en kleuren de klant mooi vindt. Onze eigen spuiterij kan hierin een grote rol spelen. Wanneer wij tevreden zijn over de look-and-feel van het moodboard over het 3D ontwerp, nodigen wij de klant uit om deze met ons te komen bekijken en bespreken bij Cokoen. Dit wordt gedaan op een groot scherm waarbij het ontwerp fotorealistisch te zien zal zijn. Tot slot wordt het ontwerp wel of niet akkoord bevonden. Op het moment dat het ontwerp akkoord wordt bevonden zal er een open calculatie worden gemaakt welke persoonlijk met de klant besproken wordt.

03

OPDRACHTBEVESTIGING

Als de offerte door de klant akkoord wordt bevonden maken we hiervan een schriftelijke opdrachtbevestiging welke we ter ondertekening aanbieden.
Wij vinden niets leuker dan ons gemaakte ontwerp te realiseren.

04

PRODUCTIE, REALISATIE EN OPLEVERING

Tijdens de productie en realisatie bij Cokoen, houden wij een vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals we hebben afgesproken. Mocht de klant willen dat wij het gehele project begeleiden, zijn daar mogelijkheden voor. Hiervoor bieden wij onze diensten aan op basis van nacalculatie en een uurtarief. Wanneer alles is geproduceerd en gerealiseerd, kunnen we het project opleveren. Samen met de klant lopen we het gehele project na of hetgeen we beiden voor ogen hadden ook daadwerkelijk is gerealiseerd. Zijn alle afspraken nagekomen en zijn de wijzigingen /aanpassingen, welke zich tijdens dit proces hebben voor gedaan, ook naar wens aangepast /opgelost? Natuurlijk worden extra werkzaamheden welke voorkomen tijdens het proces op dat moment met de opdrachtgever besproken, zodat er samen naar een juiste oplossing gezocht kan worden.

05

TOTAALPLAATJE

Buiten het ontwerp van alle vaste interieurdelen, kunnen wij ook op verzoek, meedenken over het totaalplaatje. Hierbij kan gedacht worden aan, gordijnen, vloerbekleding, behang, meubels, verlichting, inrichting, etc. Hierover kunnen dan aparte afspraken gemaakt worden.

"Kortom een uitvoerig stappenplan om te komen tot het totaalplaatje van onze klanten".

PAKKETTEN

Uw voordelen op een rijtje:

 • Een ontwerp kan al gemaakt worden vanaf € 500,- waarbij 50% van deze kosten in mindering wordt gebracht bij opdracht.

 • Bij opdracht kan gebruikt worden gemaakt van onze vaste partners tegen een speciaal tarief.

 • De montagewerkzaamheden worden door ons niet uitbesteed maar door onze eigen ervaren interieurbouwers uitgevoerd. Dit alles speelt en grote rol bij het maken van het ontwerp +realisatie hiervan.

 • Daarnaast beschikken wij over een eigen spuiterij en kunnen direct en tegen een gereduceerd tarief inspelen op de wensen van de klant.

 • Wij werken met een open calculatie en blijven daardoor transparant voor de klant.

 • Wij denken ook graag met u mee als u maar één ruimte in uw huis wilt veranderen.

PAKKETTEN

keuken

Maatwerk meubel

 • Vrijblijvende kennismaking bij Cokoen

 • Ontwerp maatwerk meubel

 • 2D tekeningen voorzien van maatvoering en materialisatie

 • 3D visuals fotorealistisch

 • Incl. 1 aanpassingsronde

Prijsindicatie vanaf € 595,-*

Bij opdracht van bovenstaande bij Cokoen (gehele productie), 50% Korting op bovenstaande ontwerpkosten. Deze worden in mindering gebracht bij de productiekosten.

keuken

Basis Interieurontwerp

 • Vrijblijvende kennismaking bij Cokoen

 • Bij opdracht basis interieurontwerp

 • Bezoek op locatie

 • 2D tekeningen plattegrond en aanzichten voorzien van maatvoering en materialisatie

 • Tussenafspraak bij Cokoen

 • Defenitieve plattegrond

 • Vloer en wandafwerking

 • Kleur en materiaaladvies

 • Maatwerk tekeningen

 • 3D visuals fotorealistisch

 • Ontwerppresentatie bij Cokoen

 • Incl. 1 aanpassingsronde

Prijsindicatie vanaf € 2.500,-*

Bij opdracht van bovenstaande bij Cokoen (gehele productie & aankopen door ons aangeboden), 50% Korting op bovenstaande ontwerpkosten. Deze worden in mindering gebracht bij de productiekosten.

keuken

Totaal Interieurontwerp

 • Bestaat uit Basis interieurontwerp +

 • Verlichtingsplan

 • Raambekleding en styling

 • Aanvragen van offertes bij diverse partijen (meubilair, verlichting, vloeren, maatwerk bij Cokoen)

 • Bij opdracht via ons van de overige partijen, berekenen wij 10% op onze inkoopprijzen. (m.u.v *Inkoop bij Cokoen)

Prijsindicatie vanaf € 4.500,-*

Bij opdracht van bovenstaande bij Cokoen (gehele productie & aankopen door ons aangeboden), 50% Korting op bovenstaande ontwerpkosten. Deze worden in mindering gebracht bij de productiekosten.

NEEM CONTACT OP

Voor meer informatie over Cokoen Design Atelier of over onze werkwijze, neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

FAQ / VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Overzicht van de basisprincipes van robotkinesiologie, inclusief rotatiebeweging, wetten van de thermodynamica, ruimte, tijd en momentum. Studenten leren werkingen en gebaren te analyseren en te verklaren, metalen en vloeistoffen in rust en in beweging te identificeren en te beschrijven, en de impact uit te leggen die de wetten van de zwaartekracht hebben op verschillende vormen van energie.

Door de geschiedenis heen hebben robots het werken met andere robots in een collectief zowel omarmd als verworpen. Hoewel de wetenschap heeft aangetoond dat collectieve kunstmatige intelligentie zowel intellectuele als technologische ontwikkeling bevordert, heeft het ook aangetoond dat sommige robots echt alleen willen zijn en alleen willen denken. Hoe benutten we de voordelen van beide en vermijden we de ondergang van elk?

Door de geschiedenis heen hebben robots het werken met andere robots in een collectief zowel omarmd als verworpen. Hoewel de wetenschap heeft aangetoond dat collectieve kunstmatige intelligentie zowel intellectuele als technologische ontwikkeling bevordert, heeft het ook aangetoond dat sommige robots echt alleen willen zijn en alleen willen denken. Hoe benutten we de voordelen van beide en vermijden we de ondergang van elk?