andCozy, wat is dat?

08-12-2019

andCozy... Wat is het? En hoe kwam het product tot stand?

Door het werk bij Cokoen, het ontwerpen en het maken van mooie en exclusieve maatwerk interieurs, liep ik vaak tegen een praktisch probleem aan. Dit voornamelijk bij het inrichten van keukens, maar ook bij kinderspeelplekken en kindergarderobes.

Tegenwoordig is een interieur vooral een afstemming van het totaalplaatje. Mooi, gezellig, maar bovenal ook praktisch. Hierbij passen geen standaard oplossingen meer, zoals haakjes aan de zijkanten van kasten voor het ophangen van theedoeken en handdoeken.

Tijdens de zoektocht naar zowel een goede als mooie oplossing, kwamen we op het idee om een afbeelding te gebruiken voor een decoratief wandelement. Die past in de omgeving, waarvoor deze bedoeld is. Dit met een praktische oplossing voor het opbergen van diverse zaken.

En zo ontstond het andCozy by Cokoen concept.

andCozy staat voor een kleurrijke toevoeging in de ruimte met de praktische oplossingen.

Zo is het voor gezinnen met (kleine) kinderen wellicht heel praktisch, als het ook beschrijfbaar zou zijn. Daarom hebben we er een whiteboard functie aan toegevoegd, door deze functie toe te voegen vangen we vier zaken in één keer: gezelligheid, beschrijfbaar, magnetisch en praktisch door de opbergruimte in en onder het bakje. Deze beschrijfbare borden worden in een glanzende uitvoering gemaakt. Voor de borden met alleen de magneetfunctie, is momenteel gekozen voor een matte uitvoering.

Wij zijn heel blij met het eindresultaat en hebben inmiddels al veel positieve reacties mogen ontvangen van mensen om ons heen. Wij denken hiermee echt iets innovatiefs te hebben ontworpen en geproduceerd, waar we hopelijk veel mensen blij mee kunnen maken.

Voordat wij zullen starten met de officiële verkoop, komt er een advertentie van andCozy in de december special van VT-wonen. Deze zal half december in de winkel verkrijgbaar zijn.

In week 52 is ons bedrijf gesloten, waardoor we helaas geen aanvragen kunnen verwerken. Natuurlijk kunt u uw aanvraag wel naar ons versturen zodat wij deze na onze vakantie - op donderdag 2 januari 2020 - zo snel mogelijk kunnen oppakken.

Mocht u nog ideeën, vragen of opmerkingen hebben of indien u interesse heeft in een exclusief andCozy bord, dan kunt u contact opnemen via astrid@cokoen.nl

Wij zullen proberen om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen voor 2019 & een heel goed begin van 2020!

Groetjes,

Astrid Verhoof