3D ontwerp

30-09-2015

Realistische visualisatie door 3D ontwerp

Het ontwerpen van een interieur, keuken of badkamer is een creatief proces, wat vaak begint als ‘niet tastbaar’. Ideeën ontstaan in combinatie met woonwens en Cokoen vertaalt dit naar een ontwerp. Uit de ervaring hebben we geleerd dat de meeste mensen het heel erg moeilijk vinden om iets aan te schaffen wat ze niet daadwerkelijk in een showroom of winkel kunnen aanschouwen.

Hiervoor heeft Cokoen besloten om de mogelijkheid te bieden van een 3D aanbod om de wensen van de klant om te zetten in een soort realiteit.

Nadat we de wensen hebben besproken, tekenen we de omgeving waarin het gewenste interieur moet komen staan en proberen zo realistisch mogelijk de maatwerk meubelen erin te plaatsen met de betreffende gewenste materialen. Om het ontwerp compleet te kunnen presenteren, verzamelen we alle gebruikte materialen en kleurstellingen zodat het ontwerp via het moodboard tot leven komt.

Alles wat Cokoen maakt is maatwerk, geen meubelstuk is hetzelfde, zodat u als klant altijd een uniek meubel in uw huis heeft staan. Direct aansluitend bij uw interieur en leefstijl. Voor maatwerk gelden andere prijzen dan voor productie, maar middels onze service nemen wij u volledig mee in het ontwerp proces. En als dat betekent dat u graag een soortgelijk ontwerp in een gerealiseerd interieur wil bekijken, dan maken we daarvoor graag een afspraak bij een van onze relaties. 

Creëren op maat is het mooiste aan ons vak. We zeggen heel vaak tegen onze klanten: “Met maatwerk word je besmet. Vraag het maar aan mensen die de ervaring hebben, die willen echt nooit meer anders!”

Het unieke aan maatwerk is eveneens dat het een veel grotere aantrekkingskracht krijgt als uniek object. Het brengt rust, eenheid en creëert ruimte. 

Maar alles begint bij een wens. Een wens om een ander interieur, luxe keuken, badkamer, maar ook kantoor of bedrijfsruimten behoren tot de maatwerk mogelijkheden. Wij gaan graag met u het avontuur aan om uw wens te vertalen naar een 3D ontwerp. Neem gerust vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Groet, 

Astrid Verhoof