Cokoen

31-10-2016

Wat zegt u? Kalkoen, Cocoon, Kokkoen… alle mogelijkheden hebben inmiddels de revue gepasseerd.

De naam Cokoen is een samenvoeging van Compagnon (Astrid) en de naam van haar zoon Koen (Koen), die twee rechterhanden heeft. Samen runnen zij dit prachtige interieurbouwbedrijf en uiteraard is er de link naar het begrip ‘cocoonen’.

Aangezien wij met ons interieurbedrijf het échte Cocoon-gevoel voor al onze opdrachtgevers willen creëren. Zowel zakelijk als particulier, groot of klein; iedereen moet een goed gevoel hebben als Cokoen zijn opdracht heeft afgeleverd. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, want uiteindelijk geldt voor iedereen hetzelfde: in een sfeervolle, behaaglijke ruimte die bij de opdrachtgever past, verlopen interieuradvies gesprekken beter en is de sfeer voelbaar. Kun je jezelf zijn en hoe wil je de ruimte gebruiken? Zakelijk of privé? Heb je een groot gezin, dan vraagt de keuken om een andere indeling dan wanneer je met tweeën bent. Dat geldt ook voor inrichting van kantoor en winkel. Wat is je branche, of belangrijker… wie is je klant en hoe kun je ervoor zorgen dat al bij ontvangt de klant zich prettig voelt? Waar geef je aandacht aan? Dat zijn vragen die ons bezig houden alvorens we met een interieurontwerp aan de slag gaan. Kortom: interieuradvies voor bij u thuis en ook voor uw bedrijf.

Op 1 november 2016 bestaat Cokoen 10 jaar. Inmiddels worden wij gewaardeerd voor datgeen wat we doen voor onze klanten. Ont-zorgen en een echte goede kwaliteit leveren. Tevens kijken we heel praktisch naar uw wensen en durven we ook eerlijk te zeggen wanneer iets echt niet nodig is of met andere materialen of systemen beter functioneert. Zelfs hergebruik van bestaande meubels in het interieur geven wij een nieuwe look met onze moderne spuiterij in eigen huis.

Kortom: bij Cokoen moet u buitengaan met het Cokoen (Cocoon)-gevoel!

Bent u ook op zoek naar een invulling van uw woonhuis of bedrijfspand, neem dan eens contact met ons op via 040 - 262 00 02 of info@cokoen.nl. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van een passend interieuradvies.