Cokoen bestaat 12½ jaar

12-04-2019

Wat vliegt de tijd!

Wij weten nog als de dag van gisteren dat we bij de start van ons bedrijf maar niet op een juiste naam van het bedrijf konden komen. Allebei waren wij ervan overtuigd dat deze naam de lading moest dekken van datgene wat wij wilden creëren. Bijna in het laatste uur voordat de KvK onze naam moest weten schoot het bij ons binnen: COKOEN.

COKOEN staat voor Compagnon (Astrid) en Koen. Ook kun je deze naam zien als een afgeleid woord voor cocoonen, een Engelse woord wat de betekenis heeft van ‘het scheppen van een gezellig sfeertje (geborgenheid) in de eigen woning’. Dat is wat we voor en met onze klanten willen bereiken.

Nu zijn we al weer 12½ jaar actief aan het ondernemen. Iedere dag gaan we nog met hetzelfde enthousiasme voor onze klanten aan de gang, samen met ons inmiddels 13 man tellend team. Want zonder hen kunnen we dit niet.

Wat hebben we in die tijd mooie projecten mogen maken (zie onze inspiratiepagina) en wat leuk dat de klanten ons steeds weten te vinden voor onze hulp bij het realiseren van hun droom. De vraag naar het totaal ontzorgen is gegroeid. Door goed te luisteren naar onze klanten creëren we steeds hun eigen nieuwe sfeer. Ook helpen wij bij het aankleding van de woning zoals het adviseren in meubels, kleurenstellingen en het kiezen van de juiste verlichting.  Dat geeft ons een goed gevoel. Pas als de klant hier blij van wordt zijn wij tevreden.

Ook op zakelijk gebied hebben wij in de afgelopen 12½ jaar veel ervaring opgedaan. Eigenlijk geldt hiervoor hetzelfde als in de particuliere markt. Als onze prospect zich bij Cokoen thuis, gemakkelijk en welkom voelt zal er al snel een intensief contact en samenwerking plaatsvinden. Sfeer en omgeving zijn hiervoor zeker niet onbelangrijk. En niet te vergeten, voor ons personeel is het ook erg fijn als zij iedere dag in een prettige omgeving kunnen en mogen werken.

Wij zitten op een mooie locatie langs de verkeersweg van Eindhoven naar Best. Hier hebben wij een leuke en inspirerende showroom waar we al onze klanten kunnen laten zien wie Cokoen is en wat we voor ze kunnen betekenen.

Om onze toegevoegde waarde te vergroten en onze kwaliteit te waarborgen zij wij 4 jaar geleden een eigen interieurspuiterij gestart. Naast het spuiten van onze eigen maatwerkproducten spuiten wij hier ook in opdracht van klanten hun eigen meubels en/of overig interieur. 

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking in onze showroom aan de Hooge Zijde 22 in Eindhoven (Industrieterrein Kapelbeemd). Onder het genot van een drankje kunnen we dan samen sparren over het verwezenlijken van uw wensen.

Wij zijn geopend:

  • Maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
  • Vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Het maken van een afspraak is niet verplicht echter het geeft u wel de zekerheid dat onze medewerkers voor u klaar staan en u in alle rust kunnen adviseren.

Tot ziens bij Cokoen!

Koen & Astrid Verhoof