Cokoen heeft lekker nieuws!

12-06-2016

Dat mogen we wel zeggen, want wij weten als geen ander hoe beleving en culinaire ervaring samengaan in een keukenontwerp.

Of je nu een hobbykok bent en alle afleveringen van 24 Kitchen zelf uit gaat proberen of eerder gebaat bent bij een goede magnetron… een op maat gemaakte keuken zorgt voor meer plezier tijdens de iedere dag terugkerende bezigheid: het bereiden van eten.

En daarom hebben wij nu lekker nieuws. Voor iedereen die een keukenontwerp bij Cokoen laat realiseren en produceren, organiseren wij een diner met een privé-kok bij u thuis. Zodra uw exclusieve keuken gereed en opgeleverd is, maken we een afspraak om u met zes personen culinair te verrassen in uw eigen nieuwe maatwerkkeuken. U hoeft niets te regelen, laat dat maar aan ons over. Het enige wat wij van u vragen is dat u de drankjes organiseert en natuurlijk geniet.

Cokoen Interieurmaatwerk heeft met haar jarenlange ervaring al een diversiteit aan keukenontwerpen gerealiseerd. Prachtige high–end en exclusieve keukens, maar ook renovaties of bedrijfskantines zijn aan bod gekomen. Ieder ontwerp vraagt om een eigen invulling en daar ligt de kracht van Cokoen. Door goed te luisteren naar wat de klant wil, wat zijn eisen en wensen in de keuken zijn en hoe deze belangrijke ruimte van het huis gebruikt wordt, maakt Cokoen hierop een keukenontwerp op maat. Enkele van onze projecten kunt u bekijken op de inspiratiepagina.