Cokoen opent Interieurspuiterij

25-11-2015

Cokoen opent Interieurspuiterij 

Vanaf 24 oktober zijn eveneens de deuren geopend van CK Interieurspuiterij op hetzelfde adres, naast de showroom van Cokoen Interieurmaatwerk.

‘Voor Cokoen was deze stap een mooie groei naar ontzorgen van hun klant. Wij willen graag een totaalbeeld aan kunnen bieden en de klant geheel ontzorgen met de kwaliteit die zij van ons gewend zijn. Omdat we alleen maatwerk maken, hadden we al veel te maken met spuitwerk, hiermee maken we ons aanbod nog completer’.

Deze spuiterij geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld oude meubels, opnieuw gespoten, een mooi nieuw leven te geven. Vaak krijgen ze hierdoor een totaal vernieuwde uitstraling en geven opnieuw warmte en sfeer in een interieur. Ook een bestaande keuken krijgt een totaal vernieuwde blik bij het overspuiten van de fronten (zichtdelen) in een nieuwe kleur.

De diverse onderdelen worden, indien gewenst, bij u gede- en gemonteerd. Hierin krijgt u een oprecht en eerlijk advies. Indien u vragen heeft over een te spuiten product, bel gerust, wij staan u altijd graag te woord met advies.