Duurzaam Ondernemen

05-10-2015
Duuzaam Ondernemer Eindhoven 2215

Cokoen kiest voor Duurzaam

Zodra je de showroom van Cokoen binnenstapt ervaar je het al; klantvriendelijk, persoonlijk contact en exclusiviteit staan voorop. Zoals je mag verwachten van een bedrijf voor interieurmaatwerk, ziet het er strak en verzorgd uit. Alles ademt vakmanschap en creativiteit. De showroom is sfeervol en praktisch, met oog voor originele details.

 

Exclusiviteit & duurzaamheid

Astrid Verhoof staat aan het roer en samen met een klein betrokken team runt zij dit prachtige bedrijf. Met een knipoog naar ‘cocoonen’ met duurzaamheid in een hoog vaandel hebben zij onlangs het gouden keurmerk Duurzame Ondernemer Eindhoven 2015 ontvangen.  Een groot kunstwerk siert de showroom en is getuige van de creativiteit en cradle-to-cradle mentaliteit.

 

Interieuradvies voor consument en bedrijf

“Een goed gekozen interieur kan het verschil maken tussen een woonhuis en ‘je thuis’ voelen. Door goed te luisteren naar uw wensen komen wij met een interieuradvies passend bij uw woonwens. We nemen u bij de hand en ontzorgen u volledig tijdens het gehele project, startend met een interieurontwerp, totdat de pannen in uw exclusieve keuken pruttelen. Maar we werken niet alleen voor de consument; een zakelijke ambiance met een entourage passend bij wat het bedrijf uit wil stralen, kan bepalend zijn voor het gesprek. En of je succesvol bent, of niet, sfeer is zo bepalend en is niet alleen toepasbaar in exclusieve interieurs.”

 

Inspiratie met aandacht

Via de pagina Inspriatie op deze website krijgt u een goede indruk van gerealiseerde interieurs en de eindeloze mogelijkheden voor iedereen die maatwerk op juiste waarde weet te schatten. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om onze showroom te bezoeken om inspiratie op te doen.

Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Wilt u graag alle aandacht ontvangen die u van ons mag verwachten? Maak dan gerust een afspraak alvorens u onze showroom bezoekt.