GRATIS kleuradvies

23-09-2017

ACTIE bij CK Interieurspuiterij! Laat uw meubels overspuiten en ontvang nu een GRATIS kleuradvies.

Eind 2015 opende CK Interieurspuiterij haar deuren. Op hetzelfde adres, maar naast de showroom van Cokoen Interieurmaatwerk.

Voor Cokoen was deze stap een mooie groei; het totaal ontzorgen van hun klant. “Wij willen graag een totaalbeeld aan kunnen bieden en de klant geheel ontzorgen met de kwaliteit die zij van ons gewend zijn. Omdat we alleen maatwerk bieden, hebben we al veel te maken met spuitwerk. Hiermee maken we ons aanbod nog completer.”

Onze interieurspuiterij geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld vintage meubels, die wij opnieuw spuiten, een mooi tweede leven te geven. Hierdoor krijgen ze een totaal vernieuwde uitstraling en passen zo perfect in ieder bestaand interieur. De diverse onderdelen worden, indien gewenst, bij u gemonteerd én gedemonteerd.

Welke kleur krijgt het meubel? Wordt het hoogglans, zijdeglans of wellicht mat? Of kiest u voor een Special? Zoals het nieuwe VERO Metaal? De afwerking waar u voor kiest bepaalt het uiteindelijke resultaat. Wij zijn gecertificeerd verwerker van het VERO Metaal. VERO Metaal is een lakafwerking welke het echte metaal, brons, koper of goud laat zien.

Cokoen geeft u nu de mogelijkheid met een gratis kleuradvies aan huis, binnen een straal van 35 km van Eindhoven. In dit één uur durend adviesgesprek, krijgt u een totaaladvies voor de door u gekozen ruimte. In dit advies staan uw bestaande en door Cokoen gespoten meubels centraal. Cokoen adviseert u in het gebruik van kleuren en materialen, om uw interieur optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit advies krijgt u bij een opdracht van minimaal € 600,- aan spuitwerk.

Indien u vragen heeft over een te spuiten product, neem gerust contact met ons op!

Wij staan u graag te woord en helpen u graag met een passend kleuradvies.