Ont-zorgen in Project

14-12-2015

Ontzorgen in Project

We kunnen wel stellen dat ‘ontzorgen’ hét woord van 2015 is geworden. En dat is natuurlijk fijn, want als u als klant een bedrijf hebt gevonden die alles uit handen neemt, aan een half woord genoeg heeft omdat hij precies weet waar uw voorkeur ligt, welke smaak en inrichting u kiest dan bent u een gelukkig mens. Het scheelt enorm veel tijd en energie in bezoeken aan verschillende showrooms. U hoeft niet telkens met de tekeningen onder de arm hetzelfde verhaal te vertellen, hopende dat het bedrijf uw vraag begrijpt en direct met een goed voorstel komt. Om dan over de verschillende communicatie en vaktermen nog maar te zwijgen. Het komt voor dat tijdens een verbouwing blijkt dat het plan van de ene professional niet aansluit bij het interieur of dat bijvoorbeeld de planning verandert waardoor er een verschuiving in werkzaamheden optreedt, maar dat dit ‘vergeten’ wordt om door te geven. Stress alom.

Volgens Cokoen is dat niet de bedoeling. De bouw of verbouw van uw woning, keuken en het inrichten van uw bedrijfspand is een grote investering die slaagt met de juiste voorbereiding. Het is maatwerk, visualiseren door 3D tekeningen ontwerpen, materialen uitzoeken… een project voorbehouden aan specialisten.

Onlangs bezocht een familie onze showroom omdat zij op zoek waren naar een nieuwe keuken. Het gezin werd groter en zij wilden meer ruimte. Er moest dus ook een aanbouw komen en tijdens de eerste kop koffie kwamen de eerste vragen op: aanbouwen of binnenshuis een andere indeling maken? En hoe moet de keuken er uit komen te zien, de aanbouw, wat doen we met de wanden, het schilderwerk? Waar moet de nieuwe verlichting komen? Voor welke vloer kiezen we?

Er komen zoveel vragen op u af, dat het soms onmogelijk lijkt om door het grote aanbod de juiste keuze te kunnen maken. Cokoen heeft met haar jarenlange ervaring een fijne kring van partners opgebouwd en bekijkt graag samen met u welk team het beste bij uw project past. Alle expertises leggen de lat hoog op kwaliteitsniveau met het voordeel van één gesprekspartner. Vertrouwen, samenspraak en begeleiden. Cokoen denkt graag met u mee.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, Astrid Verhoof  040 - 262 00 02