Van ontwerp tot interieurinrichting!

04-01-2017
interieurinrichting

Cokoen Interieurmaatwerk ont-zorgt u en neemt al uw werkzaamheden uit handen van ontwerp en verbouwing tot afbouw en interieurinrichting. Of het nu het ontwerp en de bouw van een nieuwe op maat gemaakte keuken, badkamer of inloopkast betreft of de kleuren op de muren tot zelfs de aanschaf van uw meubels; Cokoen heeft de afgelopen jaren bewezen dat hier hun kracht ligt.

Klanten komen bij ons voor een totaalplaatje, ook voor het interieuradvies. Wat moeten we met deze ruimte? Wat voor keuken, haardmeubel, kastenwand of badkamer moeten we erin plaatsen? Zou het leuk zijn een muur te plaatsen of wellicht te verplaatsen? Krijgt onze ruimte hierdoor een totaal andere uitstraling? Wat doen we dan met kleuren, materialen, meubels e.d.? Hoe leuken we de kleinste ruimte van het huis op?

Al deze vragen worden bij ons gesteld. En dan begint bij ons de uitdaging. Wij nemen u, indien u dit wenst, aan de hand mee en maken een volledige 3D-schets van de nieuwe ruimte.

Hiervoor maken wij gebruik van onze expertise op het gebied van materiaalkennis en afwerkingsniveaus met hierbij een praktische inslag. Wij weten als geen ander dat mooi ook bruikbaar moet zijn.

Voor de ontwerpkosten spreken we vooraf samen een bedrag af wat u moet voldoen bij het gereedkomen van het ontwerp. Een deel van deze kosten, te weten 50%, krijgt u gecrediteerd bij opdracht aan Cokoen voor het uitvoeren van de werkzaamheden welke we u hebben voorgesteld.

Met een klein bouwkundig team zorgen wij dat u 100% wordt ont-zorgt tijdens de verbouwing of aanpassingen in uw woning. U krijgt hiervoor één aanspreekpunt binnen Cokoen die deze taak heel serieus neemt en zorgt dat al uw wensen uitkomen!

Groot voordeel van dit ene aanspreekpunt is, wat wij met u afspreken zal er komen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een geheel vrijblijvend gesprek hierover, neemt u gerust contact met ons op. Dat kan via 040-2620002 of via het contactformulier.

Wij denken heel graag met u mee en voorzien u met veel plezier van een passend interieuradvies.