Open dag met BORA

03-11-2015

Open dag met kookdemonstratie BORA

Erger jij je ook wel eens aan de afzuigkap? Dan ben je zeker niet de enige. In de keuken is het een terugkerende bron van ergernis. Een afzuigkap, hoe mooi afgewerkt dan ook, is lomp, lawaaierig en het meest belangrijke: hij voldoet niet in datgene wat hij zou moeten doen. Want ook met de afzuigkap op de hoogste stand krijg je te maken met kookluchtjes, neervallend vet en beslagen ramen.

Nu de winter eraan komt, en je de ramen dicht hebt en een lekker warm gerecht klaarmaakt, zul je daar nog meer last van hebben. Aan veel van de ongemakken kan het afzuigsysteem van BORA een einde maken!

 

Het BORA afzuigsysteem:

• past in iedere keuken;
• zorgt voor minder last van die vervelende kooklucht;
• bespaart energie;
• zorgt voor rust en ruimte in de keuken (herrie veroorzaakt stress).

In een moderne keuken wordt een afzuigkap verantwoord en esthetisch afgewerkt, zodat deze nauwelijks hinderlijk is. Tenminste, zolang deze uit staat. Want zelfs de nieuwste innovaties kan de belangrijkste zwakte van een traditionele afzuigkap niet ongedaan maken; de plaatsing ervan. Een afzuigkap bevindt zich altijd dominant boven de kookplaat en beperkt vaak het zicht. Dat is waar het BORA afzuigsysteem eveneens de winst pakt.

 

Wat is het  BORA  afzuigsysteem?

Kies in jouw nieuwe keuken voor het afzuigsysteem van BORA. Dit is geen traditionele afzuigkap, maar met recht mag het een afzuigsysteem genoemd worden. Het BORA afzuigsysteem is geïntegreerd tussen de kookplaten op het aanrechtblad, en vangt derhalve kookdampen op daar waar ze ontstaan. In combinatie met de nieuwste innovaties die zijn toegepast in de mechaniek leidt dit tot een veel efficiënter afzuigsysteem. Je zult merken dat je veel minder last hebt van luchtjes, een beslagen ruimte en het overheersende geluid van een afzuigkap. Het systeem is bovendien ruimtebesparend omdat je de kap zelf uitspaart. Dat maakt dat het BORA afzuigsysteem ook perfect past in de hedendaagse keukentrends, waarin strakke lijnen en minimalisme een belangrijke rol spelen. Bij COKOEN geven ze graag een compleet advies over de nieuwste keukentrends, gekoppeld aan een praktijkdemonstratie van het afzuigsysteem van BORA. 

 

Exclusieve demonstratie van het BORA afzuigsysteem

In Duitsland werd het systeem al bekroond met innovatieprijzen en ook in Nederland is de belangstelling voor demonstraties bijzonder groot. In de showroom in Eindhoven nemen de vakkundige medewerkers van COKOEN Interieurmaatwerk graag de tijd voor je om je te voorzien van het beste advies. Zij kunnen zich voorstellen dat je het revolutionaire BORA afzuigsysteem zelf aan het werk wilt zien! 

Op zaterdag 14 november 2015 houdt COKOEN een open dag, waarbij ook een leuke kookdemonstratie van BORA in de zaak wordt gehouden. Je bent van harte welkom! COKOEN is die dag open van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Cokoen Interieurmaatwerk
Hooge Zijde 22
5626 DC Eindhoven
Tel. 040-262 00 02
info@cokoen.nl