Uw interieur laten spuiten?

07-08-2017

Het maken van een mooi stukje interieurwerk begint bij het ontwerp, daarna het ambachtelijk produceren ervan. Maar wat nog veel belangrijker is; de afwerking! Die bepaalt tenslotte het uiteindelijke resultaat.

Welke kleur krijgt het meubel? Wordt het hoogglans, zijdeglans of wellicht mat?

Willen we een Special gebruiken? Bijvoorbeeld het nieuwe VERO Metaal; een lakafwerking welke het echte metaal, brons, koper of goud laat zien. Gepatineerd of wellicht hoogglans gepolijst? Wij zijn gecertificeerd verwerker van het VERO Metaal.

Betreft het een echt natuurlijke houtsoort of fineer? Moet deze worden gebeitst of wellicht alleen van een blanke lak worden voorzien? Mag deze blinken of absoluut niet? Mag deze verkleuren of absoluut niet?

Zoveel zaken waar rekening mee zal moeten worden gehouden en welke het unieke werkstuk gemaakt door de specialisten bij Cokoen ook hun kwaliteit verdienen.

Dat is waarom Cokoen in 2015 is gestart met een eigen spuiterij! Wij weten als geen ander wat de risico’s zijn van de laatste hand aan een meubel, zoals afwerken met lak, beits of iets dergelijks. Wij willen deze kwaliteit en uitstraling in eigen hand houden. Daarom doen we het spuitwerk in eigen huis. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in kwaliteitsafwerking met een grote flexibiliteit.

Onze spuiterij heeft deze denk- en werkwijze en heeft goede en ruime capaciteit.

Daarom bieden we deze ook bij derden aan. Zowel zakelijk als particulier bent u bij ons van harte welkom. Wij laten u ons bedrijf zien en kunnen u alles vertellen over het maken van een goed stukje lakafwerking in onze spuiterij. Eveneens door het tonen van diverse stalen.

Bent u dus op zoek naar een kwaliteitsspuiterij, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

CK Interieurspuiterij, onderdeel van Cokoen