Interieurstyling

De juiste sfeer met de juiste interieurstyling

Het juiste interieur benadrukt de sfeer van een ruimte. Het bepaalt in grote mate met welk gevoel bezoekers worden ontvangen. Nergens komt persoonlijke smaak of huisstijl meer tot uiting. Niet iedereen verstaat de kunst van interieurstyling. Het optimaal benutten van de ruimte, het ten volle laten uitkomen van de pluspunten en het aanbrengen van originele details zijn dan ook niet voor niets voorbehouden aan de specialist. Cokoen Interieurmaatwerk heeft deze specialisten in huis. Interieurproducten en totaalconcepten worden door Cokoen op de particuliere- en zakelijke markt aangeboden, ontworpen en gerealiseerd.

Uw partner voor inspirerende interieurstyling

Cokoen Interieurmaatwerk brengt dromen tot leven. Na een grondige inventarisatie van de wensen van de klant, wordt een zorgvuldig opgesteld ontwerp gemaakt. In de eigen werkplaats worden de ontwerpen op ambachtelijke wijze geproduceerd. Cokoen werkt samen met gerenommeerde binnenhuisarchitecten en toonaangevende leveranciers om het optimale resultaat in interieurstyling te bereiken.

Interieurstyling bij particulieren

De unieke ontwerpen van Cokoen worden in de eigen werkplaats op ambachtelijke wijze geproduceerd en worden gemaakt van duurzame producten. Of het nu om een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of de interieurstyling van de werkkamer gaat, elk ontwerp wordt naadloos geïntegreerd in de gewenste situatie. Cokoen heeft ook ruime ervaring met het plaatsen en ontwerpen van inloopkasten, haarden en tv meubels op maat. Omdat verlichting cruciaal is om de gewenste sfeer te bereiken, verwerkt Cokoen zorgvuldig uitgewerkte lichtplannen in de interieurstyling. Deskundig advies op het gebied van stoffering zorgt voor de finishing touch.

Interieurstyling bij bedrijven

Bedrijven weten dat zij hun visitekaartje afgeven met een goed doordachte interieurstyling van hun bedrijfspand. Wanneer zij hun interieurstyling uit handen willen geven, zijn zij bij Cokoen aan het goede adres. De creatieve designers van Cokoen vertalen het bedrijfsconcept naar een gebruiksvriendelijk en duurzaam ontwerp. De gewenste uitstraling van een showroom, ontvangstruimte of winkel wordt nauwlettend in het oog gehouden. Het resultaat is altijd vernieuwend en passend bij de sfeer die wil worden uitgedragen.

inspiratie