Interieurstylist

Waarom kiezen voor een interieurstylist?

Een interieurstylist weet hoe hij een ruimte het beste tot zijn recht laat komen. Hij kan de bedrijfsfilosofie van een onderneming moeiteloos vertalen naar een praktische en duurzame inrichting van het bedrijfspand. Wensen van particuliere klanten worden omgezet in de gewenste sfeer die naadloos aansluit bij de woning. Cokoen Interieurmaatwerk weet hoe belangrijk interieur is. De eerste indruk bij wordt bepaald door de juiste sfeer en uitstraling. De interieurstylist van Cokoen adviseert graag bij elk project.

De ervaren interieurstylist van Cokoen

De interieurstylist van Cokoen werkt nauwgezet samen met toonaangevende leveranciers. In combinatie met goed doordachte en originele ontwerpen en een eigen werkplaats voor de productie van maatwerk meubels, levert dit een verbluffend resultaat op. Door de wensen van de klant goed te inventariseren en om te zetten in een uitvoerbaar, praktisch ontwerp zonder het oog voor design te verliezen, heeft de interieurstylist van Cokoen al vele tevreden klanten mogen adviseren.

Interieurstylist voor bedrijven

De ervaren interieurstylist van Cokoen maakt graag de vertaalslag van een bedrijfsconcept naar een gebruiksvriendelijk interieurontwerp. Huisstijl en de gewenste uitstraling worden gecombineerd met het optimaal benutten van de bedrijfsruimte. Ook voor winkelconcepten geldt dat de interieurstylist van Cokoen innovatieve en vernieuwende ideeën aandraagt en uitwerkt. Bezoekers zullen een gevoel van thuis komen ervaren, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het zakelijke karakter van de onderneming. Of het nu gaat om de inrichting van een showroom, ontvangstruimte of winkel: Cokoen kan het verzorgen.

Interieurstylist voor particulieren

De interieurstylist van Cokoen inventariseert alle wensen van de klant om tot het beste resultaat te kunnen komen. Met een nieuwe, verfrissende blik helpt hij bij het maken van de juiste keuze. Ambachtelijk maatwerk wordt elegant gecombineerd met een trendy design. De interieurstylist van Cokoen verzorgt passende interieurontwerpen voor:

  • woonkamers
  • slaapkamers
  • (maatwerk) keukens
  • (maatwerk) badkamers
  • trappen
  • haarden, zowel traditioneel als gasgestookt
  • diverse maatwerk meubels zoals boekenkasten, inloopkasten of tv meubels
  • stoffering

inspiratie