Het revolutionaire Bora afzuigsysteem

Ergert u zich ook wel eens aan de afzuigkap? U bent zeker niet de enige.

In de keuken is het een terugkerende bron van ergernis. Een afzuigkap, hoe mooi afgewerkt dan ook, is lomp, lawaaierig en het meest belangrijke: hij voldoet niet aan datgene waaraan hij zou moeten voldoen. Zelfs wanneer u de afzuigkap op de hoogste stand heeft staan krijgt u te maken met kookluchtjes en beslagen ramen. Zeker wanneer u in de winter de ramen dicht heeft en een lekker warm gerecht klaarmaakt. Het afzuigsysteem van Bora maakt aan al dit ongemak een einde!

  • Het Bora afzuigsysteem past in iedere keuken
  • Nooit meer last van een vervelende kooklucht
  • Bespaar energie
  • Zorg voor rust in de keuken
  • Cokoen is partner van het Bora afzuigsysteem

In een moderne keuken wordt een afzuigkap verantwoord en esthetisch afgewerkt, zodat deze nauwelijks hinderlijk is. Tenminste, zolang deze uit staat. Want zelfs de nieuwste innovaties kan de belangrijkste zwakte van een traditionele afzuigkap niet ongedaan maken; de plaatsing ervan. Een afzuigkap bevindt zich al gauw anderhalve meter boven uw kookplaat.

Wat is het Bora afzuigsysteem?

Kies in uw nieuwe keuken voor het afzuigsysteem van Bora. Dit is geen traditionele afzuigkap, maar met recht mag het een afzuigsysteem genoemd worden. Het Bora afzuigsysteem is geïntegreerd in de kookplaat en vangt derhalve kookdampen op, daar waar ze ontstaan. In combinatie met de nieuwste innovaties die zijn toegepast in de mechaniek leidt dit tot een efficiënt afzuigsysteem. U zult merken dat u veel minder last heeft van luchtjes, beslagen ruimte en het overheersende geluid van een afzuigkap. Het systeem is bovendien ruimtebesparend. Dit maakt dat het Bora afzuigsysteem ook perfect past in de hedendaagse keukentrends, waarin strakke lijnen en minimalisme een belangrijke rol spelen. Bij Cokoen geven we u graag een compleet advies over de nieuwste keukentrends, gekoppeld aan een praktijkdemonstratie van het afzuigsysteem van Bora. 

Exclusieve demonstratie van het Bora afzuigsysteem

In onze showroom in Eindhoven nemen we graag de tijd voor u. Over een eventuele nieuwe keuken wilt u tenslotte goed worden voorgelicht. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat u het revolutionaire Bora afzuigsysteem zelf aan het werk wilt zien. In Duitsland werd het systeem al bekroond met innovatieprijzen en ook in Nederland is de belangstelling bijzonder groot. 

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom kunt u direct uw ideeën over uw keuken voorleggen aan onze expert. Wij schetsen u graag de mogelijkheden en kunnen wij u ook van wat nieuwe ideeën voorzien. Mocht u nog vragen hebben kunt u natuurlijk ook altijd met ons contact opnemen.