Peter van Ham, bekend van ‘Van Ham Keukens’, nu in dienst bij Cokoen

Cokoen is trots op het feit dat Peter van Ham, bekend van ‘Van Ham Keukens’ recentelijk in dienst is getreden. 

Peter van Ham, jarenlange ervaring door ‘Van Ham Keukens’

Bij Cokoen gaat Peter van Ham verder met het hetgene waar hij in 1993 mee is begonnen bij ‘Van Ham Keukens’. Peter ontwerpt en realiseert prachtige, op maat ontworpen keukens. 

Peter van Ham kan voor u uw unieke droomkeuken ontwerpen. Door zijn werkzaamheden bij ‘Van Ham Keukens’ is hij een bekend begrip geworden op het gebied van keukens ontwerpen. Peter van Ham heeft sinds 1993 keukens ontworpen voor ‘Van Ham Keukens’ en heeft daarbij veel ervaring en expertise opgebouwd. Hierdoor weet Peter snel wat de klant wenst en kan hij door zijn eigen visie en inzichten de  wensen van de klant nog tot een hoger niveau brengen. Keukens die door Peter van Ham ontworpen zijn, zijn uniek en worden op een duurzame manier ontwikkeld. Door jarenlange ervaring bij ‘Van Ham Keukens’ kan Peter ook een deskundige bouwtechnische visie geven. Wanneer u een keuken bij Cokoen laat ontwerpen gaat dit dus verder dan alleen maar het ontwerp. Cokoen vindt het belangrijk dat alle facetten kloppen en perfect bij elkaar aansluiten.

Peter van ‘Van Ham Keukens’ maakt u keuken op maat

Keukens ontworpen door Peter van Ham, worden op maat en naar uw eigen smaak gerealiseerd. Het voordeel is dat u niet gebonden bent aan standaard uitvoering en maten, maar dat de keuken precies aansluit bij uw ruimte. Peter van Ham vindt het design van de keuken heel belangrijk, maar denkt daarnaast ook mee over de functionaliteit hiervan. Peter zal u in het hele proces persoonlijk begeleiden en adviseren. Peter van Ham zal uw droomkeuken voor u uittekenen zodat u goed kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal worden.

De ontwerpen van Peter van Ham worden geproduceerd op ambachtelijke wijze

Keukens, ontworpen door Peter van Ham, worden gemaakt met veel zorg op een ambachtelijke wijze. Bij de productie van een keuken komt veel maatwerk kijken en wordt er gebruik gemaakt van computergestuurde machines. Bij de productie worden de hoogste eisen aan uw keukenelement gesteld en de producten die worden gebruikt zijn kwalitatief hoogwaardig. De uiteindelijke plaatsing wordt gedaan door onze deskundig monteurs.

Bent u benieuwd naar enkele maatwerk keukens van Cokoen? Wij nodigen u graag uit in onze unieke showroom met maatwerk keukens, gevestigd vlakbij de A50/A2 in Eindhoven.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op of kom even langs. U bent altijd welkom om met Peter van ‘Van Ham Keukens’ eens van gedachte te wisselen over uw ideale keuken. 

 

inspiratie