INTERIEUR
MAATWERK

Interieur op maat. Dat is waar we goed in zijn. Van ontwerp tot realisatie denken we met je mee. Zodat jij zorgeloos kan genieten van een keuken, kast of ander meubel op maat. In onze eigen werkplaats zetten we het idee van jouw droominterieur om naar realisatie.

Maatwerk keuken

Keuken op maat

Een op maat gemaakte keuken is een ware reflectie van je persoonlijkheid. Het is van cruciaal belang dat jouw keuken perfect aansluit op jouw wensen en de beschikbare ruimte. Bij Cokoen is er een overvloed aan creatieve mogelijkheden die een op maat gemaakte keuken biedt, waardoor alles binnen handbereik is. Dit resulteert in unieke en exclusieve ontwerpen die een echte blikvanger in jouw huis worden.

Het begint natuurlijk bij een ontwerp, maar het ontwerp komt pas tot leven tijdens de realisatie. Door onze eigen werkplaats en spuiterij is er een overvloed aan creatieve mogelijkheden voor interieurmaatwerk.

Maatwerk badkamer

Badkamer op maat

Bij Cokoen geloven we sterk in het belang van een badkamer als een echte leefruimte, waar welzijn centraal staat. Aangezien je er dagelijks veel tijd doorbrengt, is het essentieel dat een badkamer aangenaam, functioneel en praktisch is, zodat het leven gemakkelijker wordt. Daarom bieden wij op maat gemaakte meubels met uitrustingen die voldoen aan jouw wensen en verwachtingen. Of je nu weinig ruimte hebt of juist veel, wij staan voor u klaar om jouw badkamer precies zo in te richten zoals jij dat wenst, van het initiële ontwerp tot aan de installatie.

Bij Cokoen realiseren we graag jouw dromen voor de perfecte badkamer die voldoet aan al je behoeften.

Maatwerk meubel

Meubel op maat

Naast volledige keukens en badkamers kun je bij Cokoen ook terecht voor een maatwerk meubel. Bijvoorbeeld een tv kastwand, bureau, inloopkast of een buitenbar. Welk idee jij ook hebt, wij helpen bij de realisatie ervan!

VAN IDEE NAAR REALISATIE

Cokoen brengt jouw droom tot leven

3D Ontwerp
Realisatie

Bij Cokoen kunnen wij jou van A tot Z helpen. Met ons team van specialisten luisteren wij nauw naar jullie wensen en vertalen we dit naar een 2D & 3D ontwerp. Daarnaast beschikken wij over onze eigen werkplaats, waardoor we alle creatieve maatoplossingen niet alleen kunnen bedenken, maar ook kunnen maken voor jouw droom interieur.

Wil je een bepaalde kleur die je ergens hebt gezien op bijvoorbeeld Pinterest? Ook dat kunnen wij voor je regelen! Wij kunnen in onze eigen spuiterij jouw interieur meubel van de gewenste kleur voorzien.

Uiteraard monteren onze specialisten al het op maat gemaakte interieur bij je thuis. 

ons portfolio

Een greep uit ons werk

Verken onze inspirerende keukenontwerpen en ontdek de mogelijkheden in materialen en unieke opstellingen.