OVER
COKOEN

Het begin

Een trots team van creatieve specialisten

Ons ervaren team van ontwerpers heeft een passie voor het creëren van sfeer door middel van maatwerk die uw huis, kantoor of bedrijf complimenteren naar uw wensen.

Stapsgewijs realiseren wij met u en onze diverse specialisten van ontwerpers, tekenaars, timmerlieden en bouwers uw verlangens naar uw droomomgeving.

Alles wat we produceren wordt hier in eigen huis ontworpen en gebouwd en zo bieden wij alles onder een dak aan.

In onze showroom, gevestigd in Eindhoven vindt u ook verschillende materiaalstalen, keukens en nog veel meer zodat u ook inspiratie kunt komen opdoen.

Met andere woorden, wat u bij ons krijgt, is maatwerk met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

Wij heten u van harte welkom!

ons verhaal

Wat we doen & wie we zijn

1. Kennismaking

Onze vrijblijvende kennismaking draait om het creëren van een klik van beide kanten, waarbij we nauw luisteren naar de klantwensen, eisen en budget. Tijdens dit gesprek leggen we ook de werkwijze en kosten van Cokoen uit. Na afloop bieden we de klant de tijd om het gesprek te overdenken en een weloverwogen keuze te maken.

2. Ontwerp

Na goedkeuring van het 2D-plan, maken we samen met de klant een moodboard voor het 3D-ontwerp. Na gezamenlijke tevredenheid nodigen we de klant uit om het ontwerp op een groot scherm bij Cokoen te bekijken en bespreken. Het definitieve ontwerp wordt vastgesteld na persoonlijke bespreking van de open calculatie met de klant.

3. Bevestiging van de opdracht

Als de offerte door de klant akkoord wordt bevonden maken we hiervan een schriftelijke opdrachtbevestiging welke we ter ondertekening aanbieden. Wij vinden niets leuker dan ons gemaakte ontwerp te realiseren.

4. Productie

Naast het ontwerp voeren we bij Cokoen de productie uit in de werkplaats. Met onze eigen CNC machine kunnen we de meest creative maatoplossingen creëren. Bovendien hebben we ook een eigen spuiterij, waarin we jouw interieur meubel van de gewenste kleur kunnen voorzien!

5. Realisatie

Uiteraard plaatsen en monteren we het interieur op maat zelf. We bewaken nauwlettend de voortgang om te verzekeren dat alles volgens afspraak verloopt. Indien de klant projectbegeleiding voor het hele project wenst, bieden wij deze mogelijkheid op basis van nacalculatie en een uurtarief.

6. Oplevering

Bij de oplevering beoordelen we samen met de klant of alle afspraken zijn nagekomen en of eventuele aanpassingen naar wens zijn opgelost. Eventuele extra werkzaamheden die tijdens het proces zijn ontstaan, worden op dat moment besproken en gezamenlijk wordt er gezocht naar de juiste oplossing.

Waarom Cokoen?

Alles op 1 plek: ontwerp, productie & realisatie

Eigen spuiterij

In-house productie

Fotorealistische 3D ontwerpen

Laat je inspireren in onze showroom!

Impressie

Onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden, materiaal keuzes of wil je geïnspireerd worden? Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom!

ons portfolio

Een greep uit ons werk

Verken onze inspirerende keukenontwerpen en ontdek de mogelijkheden in materialen en unieke opstellingen.